Menu

Kontingent

Medlemskontingent i Storvorde Sejlflod Boldklub

 

Satser for halvårligt kontingent:

U5 Kr. 235
U6/U7 Kr. 410
U8/U9/U10 Kr. 510
U11/U12/U13 Kr. 610
U14/U15 Kr. 660
U16/U17/U18 Kr. 710
U19 Kr. 810
Damer - kun træning Kr. 350
Vinterturnering Kr. 310
Senior Kr. 910
Senior kun kampe Kr. 610
Oldboys +32/+47/+53/+59 Kr. 610
Oldboys +69 Kr. 410
   
Passiv (Helårlig) Kr. 250
Motion (Helårlig) Kr. 450
Indendørs (Helårlig) Kr. 310

 

Betalingsbetingelser

Kontingentet opkræves forud og der benyttes automatisk kontingentopkrævning med tilmelding af betalingskort og tilmelding til abonnementsordning. 

Der sendes en notifikationsmail 7 dage inden beløbet trækkes på dit kort.

Fodboldkontingent dækker halvårligt for perioderne 1/1-30/6 og 1/7-31/12.

For hold der deltager i udendørs vinterturnering betales er særligt vinter kontingent.

Indendørs-/futsal-kontingent dækker for perioden 15/10 til 1/3. 

Afviser du betalingen, vil du automatisk blive spærret for deltagelse i kamp og træning, indtil kontingentet er betalt.

For at holdledere og trænere kan sende beskeder til dig, er det vigtigt, at du ved indmeldelse sætter kryds i "Ja tak, jeg vil gerne modtage SMS'er og e-mails fra klubben".

For du nyt betalingskort, skal du huske at rette dette på ”Mit DBU”

 

Nyt medlem

Du indmelder dig i SSB ved at følge dette link: http://www.ssb-storvorde.dk/klubinfo/indmeldelse/  Følg herefter vejledningen på skærmen. Når din indmeldelse er registreret og godkendt, modtager du en velkomstmail. Der kan gå et par dage, før den modtages.

Når du melder dig ind SSB, accepterer du samtidig, at der må lægges billeder af dig/dit barn i fodboldsammenhænge på vores hjemmeside og Facebookside, og du er ligeledes bekendt med SSB’s vedtægter og kender reglerne for ind og udmeldelse.

Ved indmeldelse tilmelder du dig klubbens abonnementsordning, hvor der fremover automatisk trækkes kontingentbetaling fra det tilmeldte betalingskort.

Der er mulighed for gratis prøvetræning i op til 14 dage, inden du skal melde dig ind i klubben. I prøveperioden kan du ikke deltage i kampe.

Hvis du melder dig ind midt i sæsonen, vil der automatisk blive givet en rabat for den resterende del af perioden.

 

Er du allerede medlem

Når du er oprettet som medlem, skal du huske at rette i dine oplysninger, hvis der sker ændringer, eksempelvis ændret mailadresse eller telefonnummer.

Klubbens medlemsregister bliver automatisk opdateret med de oplysninger, du indtaster. Medlemsregisteret indeholder oplysning om navn, adresse, fødselsdato, tlf.nr. og e-mail.

Ændringer til dine personlige medlemsoplysninger skal foretages på DBU's hjemmeside via dette link: https://mit.dbu.dk/ (åbner i nyt vindue). Log ind med dit brugernavn og adgangskode, som du fik i din velkomstmail. Har du glemt dine koder, så vælg "Glemt adgangskode?", og du vil få dem tilsendt i en mail.

Når du er logget ind, vælges menupunktet "Mine oplysninger", hvor du har mulighed for at rette i dine medlemsoplysninger.

Det er vigtigt, at dine oplysninger altid er korrekte, da de bruges af klubben til udsendelse af information fra bestyrelse, holdledere og trænere.

 

Skal du på efterskole

Hvis du går på efterskole, kan du stadig være medlem og deltage i enkelte træninger og kampe, når du er hjemme på weekend eller ferie og der betales ikke kontingent. Ønsker du at deltage i kampe i alle spillerunder betaler du et reduceret kontingent som kun dækker kampe. Du skal selv informere klubben herom.

 

Udmeldelse

Udmeldelse kan kun ske på klubbens hjemmeside under ”Klubinfo” og ”Udmeldelse”.

Foretages udmeldelsen senere end modtagelse af notifikationsmail, fritager dette ikke medlemmet for betaling af kontingent.

Ved kontingentrestancer kan der ikke udleveres spillercertifikat til en anden klub.

Ved udmeldelse i igangværende sæson, tilbagebetales kontingent ikke.

 

Øvrige spørgsmål

Eventuelle spørgsmål til dit medlemskab bedes rettet til formand@ssb-storvorde.dk

 

Kontaktpersoner

Trænere & Holdledere

Adresse

Luk