Menu

Kontingent

Kontingentsatser i Storvorde Sejlflod Boldklub for 2017 er:

 

Beløbene er for en hel sæson og opkræves i to rater.

U5                Kr. 450
U6 + U7 Kr. 800
U8 + U9 + U10 Kr. 1000
U11 + U12 + U13 Kr. 1200
U14 + U15 Kr. 1300
U16 + U17 Kr. 1400
U19 Kr. 1600
Senior Kr. 1800
Oldboys Kr. 1000
Grand oldboys/Veteraner Kr. 800
   
Passiv Kr. 250
Motion Kr. 450
Indendørs Kr. 300

 

Er du allerede medlem 

Når du er oprettet som medlem, skal du huske at rette i dine oplysninger, hvis der sker ændringer.

Klubbens medlemsregister bliver automatisk opdateret med de oplysninger, du indtaster. Medlemsregisteret indeholder oplysning om navn, adresse, fødselsdato, telefonnr. og e-mail.

Ændringer til dine personlige medlemsoplysninger skal foretages på DBU's hjemmeside via dette link: https://mit.dbu.dk/ (åbner i nyt vindue). Log ind med dit brugernavn og adgangskode, som du fik i din velkomstmail. Har du glemt dine koder, så tryk på "Glemt adgangskode?", og du vil få dem tilsendt i en mail.

Når du er logget ind, trykker du på menupunktet "Mine oplysninger", hvor du har mulighed for at rette i dine medlemsoplysninger.

Det er vigtigt, at dine oplysningerne altid er korrekte, da de bruges af klubben til udsendelse af kontingent, og til at udsende information fra klubbens bestyrelse, holdledere og trænere.

For at holdledere og trænere skal kunne sende beskeder til dig, er det ligeledes vigtigt, at du har sat kryds i "Ja tak, jeg vil gerne modtage SMS'er og E-mails fra klubben".

 

Indmeldelse

Når du skal indmelde dig, så find den rette afdeling i skemaerne nedenfor og tryk på "Indmeldelse i afdelingen". Følg herefter vejledningen på skærmen. Når din indmeldelse er registreret og godkendt, modtager du en velkomstmail. Der kan gå et par dage.

Ved indmeldelse betales det første kontingent via online betaling med kort. Herefter opkræves kontingent ved at du får tilsendt en mail med et betalingslink, som betales med kort.

 

Betalingsbetingelser

Kontingentet opkræves forud. 

Halvårligt kontingent dækker perioderne 1/1-30/6 og 1/7-31/12. 

Betales kontingentet ikke rettidigt udsendes der en Rykker-1, hvor der tillægges et rykkergebyr på kr. 100.

Betales Rykker-1 ikke udsendes Rykker-2, og der tillægges yderligere kr. 100 i rykkergebyr.

Betales Rykker-2 ikke, vil medlemmet automatisk blive slettet af medlemslisten. Medlemmet vil ikke være spilleberettiget i andre klubber, da spillercertifikat ikke kan udleveres.

 

Udmeldelse 

Udmeldelse kan kun ske på klubbens hjemmeside under ”Klubinfo” og ”Udmeldelse”

Udmeldelse efter at der er udsendt kontingent fritager ikke medlemmet for kontingent.

Spillercertifikat kan udleveres til en anden klub, efter vi har modtaget udmeldelsen fra dig, og på betingelse af du ikke er i restance med betaling af kontingent.

 

Øvrige spørgsmål 

Evt. øvrige spørgsmål til dit medlemskab bedes rettet til formand@ssb-storvorde.dk